Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Според мене тва не е твоята кола...Регистрирана,продава се в автокъща,с истински мотор....за тия пари?Мисля да не влизаш във филми-излишни...Но ти си прецени най добре!

Comment

• Много тъпо, да заключиш от това,че е регистрирана, и е в автокъща, че не става.
      Не всеки може да се занимава с продажба на автомобил.
      Някой хора предпочитат да дадат 10% комисионна и да я оставят в автокъща.
      Точно така купих моята 3.0 Автомат преди години.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Classicalfamaniac Покажи съобщение
        Много тъпо, да заключиш от това,че е регистрирана, и е в автокъща, че не става.
        Не всеки може да се занимава с продажба на автомобил.
        Някой хора предпочитат да дадат 10% комисионна и да я оставят в автокъща.
        Точно така купих моята 3.0 Автомат преди години.
        +1

И моята 166 - ца я купих с регистрация от автокъща и това си беше попадение в десетката.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Между другото и аз правя лоша асоциация като видя такава кола регистрирана в автокъща Ще погледна една 164 3.0 първо, да видим дали ще се получи някаква химия.
          2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
          ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
            Между другото и аз правя лоша асоциация като видя такава кола регистрирана в автокъща Ще погледна една 164 3.0 първо, да видим дали ще се получи някаква химия.
            При 164 химията е гаранция.

Comment

• Обмислям покупка на екскарлинк,та монтажа сложен ли е,има ли нещо специфично?
              166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

• Нищо специфично няма. Просто конекторът на xcarlink - а се включва в съответното гнездо от най-горния конектор на ICS - а.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тоест ИЦС-са се сваля?

Comment

• Да, сваля се за да се включи в него синия конектор на xcarlink - а. Има и вариант да не се сваля, ако имаш окабеляване до багажника за CDC, но в този случай трябва да изработиш преходник от molex конектора на плеъра към окабеляването на колата.
                    Лично аз, този вариант не ти го препоръчвам.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Имам един останал от 166цата, давам го за 80лв ако имаш интерес. ICS-а се сваля елементарно, на четири щипки е, не си заслужава да се правят преходници.
                      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 05:50.

Comment

• Имаш ЛС

Comment

• Включих Xcarlink-а,но не тръгва при натискане на CD копчето излиза надпис No CD player имате ли идея къде да търся причината?
                          Имаше някакво НЕО слагано преди,но не работи и незнам дали то не е проблема?

Comment

• Този xcarlink сигурно ли е, че става за 166 ца?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да за 166-ца е,но можеби аз правя грешка че без флашка сигурно няма да тръгне.

Comment

• Направи една папка CD1 в сд карта или флашка. Сложи там песните. Аз съм с YATOUR, но едва ли е различна схемата.
                                Alfa Romeo 166 3.2TI

Comment

Working...
                                X